Quiko Classic Eivoer 5 kg + 1kg gratis

Quiko
100030
4019181000309
5kg + 1kg GRATIS
Bestel
  • Beschrijving

Quiko Classic eivoer Extra voer voor alle vogels Een gevarieerd en afwisselend dieet is vooral belangrijk om uw vogels gezond te houden. Normaal korrelvoer bevat vaak weinig proteïne en vitamines waardoor bijvoeren genoodzaakt is. Als vogels aan het broeden zijn of in de groei is een grote hoeveelheid aan proteïne belangrijk, hiervoor is eivoer onvervangbaar. Ook als vogels ziek zijn waardoor ze verzwakt zijn krijgen vogels hun kracht snel weer terug met voeding dat ei bevat. Doordat het voer een hoog aandeel aan vitaminen bevat zorgt het voor een probleemloos verloop van de rui. De voeding is verrijkt met hond wat ervoor zorgt dat vogels het makkelijk accepteren en zelfs zieke dieren het graag eten, hierdoor is het goed te gebruiken om medicijnen mee toe te dienen..

Kracht en opfokvoer voor alle siervogelsoorten
Samenstelling: bakkerijproducten (bisquit), plantaardige bijproducten, zaden (zwart zaad, gierstzilver), honing
Verkrijgbaar in een handige emmer van 5 kg, in een zak van 1 kg of 125 g
optimale versheidsgaranties, de zakken kunnen indien nodig na elkaar worden geopend
Het hele jaar door een traktatie voor alle vogels gevoed
Omdat de meeste vogels eerst het eivoer eten, is het bij uitstek geschikt om vitaminen of medicijnen toe te voegen als dat nodig is.

Voedingsaanbeveling: Quiko Classic moet tijdens de kweekperiode dagelijks een beetje vochtig worden gevoerd. Tijdens de tentoonstelling en de rui wordt Quiko Classic twee keer per week geserveerd. Vanwege het hogere gehalte aan vitamine D3 in vergelijking met complete diëten, kan Quiko Classic slechts tot 25% van het dagelijkse rantsoen bedragen. Zorg altijd voor vers drinkwater. Samenstelling: bakkerijproducten (bisquit), plantaardige bijproducten, zaden (zwart zaad, gierstzilver), honing

 

!