Trixie keramische voer-waterbak voor rassen met een korte neus

Trixie
24795
4011905247953
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De voerplek van uw kat(ten) kunt u geheel naar eigen smaak of de voorkeuren van uw viervoeter vormgeven. Hiervoor bieden wij verschillende bakken voor voer en water, alsook passende placemats aan. Katten-voerbakken hebben wij van verschillende materialen, in verschillende kleuren, vormen, maten en designs. Keramische Voer/Waterbak voor Rassen met Platte Neus

Afmetingen: 0,3 l/ ø 15 cm. Vaatwasserbestendig.

De TICK TWISTER® Deze is onbreekbaar en steeds herbruikbaar
Het rostrum van de teek (het gedeelte dat in de huid ingeplant is, verkeerdelijk de “kop van de teek” genoemd) is voorzien van kleine haakjes die ervoor zorgen dat de teek vast blijft zitten.
Door te trekken aan de teek, komen deze haakjes vaster te zitten en vergrendelen ze de “kop ven de teek” in de huid. Hierdoor kan de rostrum afbreken en blijft dit ofwel deels ofwel geheel achter in de huid; dit kan een pijnlijke ontsteking veroorzaken of een infectie.

Door te draaien komen deze haakjes in het verlengde van hun rotatiehoek en laten op dat moment gemakkelijk los, zonder trekkracht en alzo is het risico op afbreken van de “kop van de teek “ erg klein.

De TICK TWISTER® drukt de teek niet plat 
Bij het verwijderen van een teek is het essentieel om deze niet te pletten tijdens het uittrekken en dit om het risico van inbrengen van speeksel door de teek te verminderen. Dit speeksel bevat meestal meerdere irriterende stoffen en soms ook micro-organismen welke kunnen leiden tot infecties en/of allergieën.
Tekenpincetten en andere instrumenten die hiervoor op de markt zijn oefenen een bepaalde druk uit op de teek.

!