Suitical Recovery Suit - Kat

Suitical
8718375251454
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De originele Recovery Suit® voor uw kat is een professioneel alternatief voor de kraag en/of lichaamsverband. De veelzijdige Recovery Suit® beschermt uw kat en omgeving tijdens het herstel, na een medische ingreep, een huidaandoening en nog veel meer... Geef uw kat het comfort en de vrijheid die het verdient voor een sneller herstel!

Aanbevolen door dierenartsen wereldwijd
Alternatief voor de kraag
Kan een bandage vervangen
Katten kunnen comfortabel bewegen
Veilig voor kat en omgeving
Gepatenteerd, ademend ontwerp
Katten kunnen gebruik blijven maken van de kattenbak
Wasmachine wasbaar en herbruikbaar
Verkrijgbaar in 2 maten en 1 kleurGebruiksaanwijzing: Deze eenvoudig te gebruiken Recovery Suit® is speciaal ontworpen voor de anatomie van katten en kan daarom alleen voor katten worden gebruikt.
Belangrijke informatie: Raadpleeg uw dierenarts wanneer u de Recovery Suit® voor medische doeleinden wilt gebruiken. Uw dierenarts kan dan een geschikte behandeling adviseren. Houd uw kat regelmatig in de gaten en controleer of de pasvorm goed en niet te strak zit. Als het gedrag van uw kat verandert of als uw kat overmatig lik-/kauwgedrag vertoont, kunnen er problemen optreden. Daarom adviseren wij u om uw kat te allen tijde onder toezicht van een verantwoordelijke volwassene te houden. Raadpleeg uw dierenarts voor het beste herstel en in geval van noodgevallen.
Wasvoorschriften: Het is mogelijk dat de kleur van de Recovery Suit® en het label na verloop van tijd vervagen. Met de onderstaande wasinstructies kan dit proces worden uitgesteld.
Instructies:Was altijd binnenste buiten; Maak alle drukknopen dicht bij het wassen; Wij adviseren gebruik van een waszak; De Recovery Suit® kan maximaal op 90ºC/194ºF gewassen worden; De Recovery Suit® kan niet in de droger; Gebruik geen bleekmiddel of chemicaliën.

DE JUISTE MAAT VOOR UW KAT
Wij willen u graag zo goed mogelijk adviseren over de juiste maat Recovery Suit® voor uw kat! Voor de juiste maat meet u de afstand op tussen de halsband en staart en vult u deze afmeting in onderstaande calculator. Wanneer uw kat tussen twee maten valt, adviseren wij u om de kleinere maat te gebruiken.
Maat      Lengte
XX Small  33 – 42 cm / 13,0 – 16,5 inch
X Small   40 – 45 cm / 15,7 – 17,7 inch


Gebruik de Recovery Suit. Het volledig gesloten beschermende shirt biedt uitkomst voor: het beschermen van wonden en verbanden, huid aandoeningen, hotspots, loopsheid, lichte incontinentie, etc.

Wereldwijd gebruikt en aanbevolen door dierenartsen, dierliefhebbers, fysiotherapeuten en fokkers.

!