Samenstelling: |
tarwe, johannesbrood, gerst, mais, maisvlokken, tarweschijf extrudaat, gerstvlokken, zonnepit klein gestreept, maischips oranje, maischips groen, grondnoten gepeld redskin, tarwe gepoft, witte zonnepitten, kardizaad, gebroken gepofte mais, erwtenvlokken, rode bietenbol, pompoenpitten, wortelvlokken en softacid. |
Analytische bestanddelen/kg: |
ruw eiwit 10,6 %, ruw vet 5,9 %, ruwe celstof 5,6 %, ruw as 3,5 %, calcium 3,97 g, fosfor 3,53 g en natrium 2,09 g |
Toegevoegd/kg Vitamines: |
E672 Vitamin(e) A 6000 IE, E671 Vitamin(e) D3 1200 IE, Vitamin(e) C 24 mg enVitamin(e) E 55 mg |
Toegevoegd/kg Sporenelementen: |
E4 koper (koperchelaat van aminozuren, gehydrateerd) 4 mg, E4 koper (koper(ll)sulfaat pentahydraat) 4 mg, E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 13 mg, E5 mangaan (mangaan(II)oxide 13 mg, E6 zink (zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 16 mg, E6 zink (zinkoxide) 16 mg, E1 ijzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 36 mg en 3b8.10 selenium (organische vorm CNCM 1-3060) 0.05 mg. |