Samenstelling:
lijnzaadvezels, sojaschroot geschild getoast*, gerst, mais, johannesbrood, raapzaadschroot, bietenpulp, sojabonen getoast hele, maisvlokken, gerstvlokken, bietenpulp, lijnzaadschilfers, erwtenvlokken, rietmelasse, appelstukjes, bananenschijfjes, luzerne hooi, witte zonnepitten, lijnzaad, lecithine*, schelpengrit, wortelvlokken, rozenbottels, palmpitschilfers, lignobond, peterselie, gedr. prei
*) Uit genetisch gemodificeerde soyabonen
Analitische bestanddelen/kg
ruw eiwit 15,1 %, ruw vet 4,8 %, ruwe celstof 12,5 %, ruw as 8,9 %, Calcium 11,86 g, Fosfor 6,59 g, Natrium 2,67 g
Toegevoegd/kg (Vitamines)
E672 Vitamin(e) A 9795 IE, E671 Vitamin(e) D3 979 IE, Vitamin(e) C 2483 mg, Vitamin(e) E 73 mg
Toegevoegd/kg (Sporenelementen)
E4 koper (koperchelaat van aminozuren, gehydrateerd) 9 mg, E4 koper (koper(ll)sulfaat pentahydraat) 8 mg, E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 13 mg, E5 mangaan (mangaan(II)oxide 13 mg, E6 zink (zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 33 mg, E6 zink (zinkoxide) 33 mg, E1 ijzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 71 mg, 3b8.10 selenium (organische vorm CNCM 1-3060) 0.2 mg, E2 jodium (kaliumjodide) 1 mg