| Samenstelling: |
mais, sojaschroot geschild getoast, tarwe, luzerne, schelpengrit, kalksteentjes, soja olie, biergist, lecithine en softacid. |
| Analytische bestanddelen/kg: |
ruw eiwit 17,4 %, ruw vet 4,5 %, ruwe celstof 3,6 %, ruw as 12,4 %, Calcium 31,23 g, Fosfor 6,57 g, Natrium 1,48 g, lysine 8,76 g en methionine 3,4 g. |
| Toegevoegd/kg Vitamines: |
E672 Vitamin(e) A 15000 IE, E671 Vitamin(e) D3 3000 IE, Vitamin(e) E 83 mg. |
| Toegevoegd/kg Sporenelementen: |
E4 koper (Cu-chelaat uit glycine hydraat) 13 mg, E6 zink (Zn-chelaat uit glycine hydraat) 47 mg, E5 mangaan (Mn-chelaat uit glycine hydraat) 94 mg, E1 ijzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 67 mg, E2 jodium (kaliumjodide) 1 mg, E8 Selenium (Se-organisch CNCM I-3399 no. 3b8.12) 0.15 mg. |
| Toegevoegd/kg Kleurstoffen: |
E161g Canthaxantin(e) 3.5 mg, E161b/h lutein(e)/zeaxanthin(e) 2.7 mg. |