Vitakraft Beef Stick original rund

Vitakraft
23009
4008239230096
Bestel
  • Beschrijving

Wilt u uw hond uit liefde verrassen met een heerlijke hondensnack? Dan hebben we diverse smaken beefsticks. Kies de smaak van de beefstick die u hond het lekkerst vind.
Beef Stick Rund is natuurlijk uitermate geschikt! Deze heerlijke hondensnack heeft een rijke vleessmaak dankzij het extra hoge vleesgehalte van meer dan 90%. Een ware traktatie voor je hond dus! Je kunt de vleesstick eenvoudig in stukken breken voor nóg meer verwenmomenten. De vleesstick is voor elke gelegenheid geschikt. Van liefdevol verwennen tot rijkelijk belonen. Of als tussendoortje voor de kleine trek. Ga je samen op avontuur? Ook dan is de Beef Stick Rund een handige hondensnack om op zak te hebben. Door de scheurverpakking is deze vleessnack ideaal voor onderweg.

Een onweerstaanbare hondensnack. De Vitakraft Beef Stick Rund verrast jou en je hond door de topkwaliteit, een heerlijke geur en het zeer hoge vleesgehalte en dat alles met een unieke smaak. Bovendien is deze onweerstaanbare hondensnack verkrijgbaar in diverse smaken, waaronder rund. Welke smaak je ook kiest, het wordt gegarandeerd smullen! Wist je dat de Beef Stick Rund een suikervrij receptuur heeft en geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers bevat? Dat maakt deze hondensnack niet alleen extra lekker, maar ook heerlijk puur van smaak! Kortom, de neeRund is pure verwennerij voor je geliefde hond.

Samengevat:
hartige vleesstick met rundvlees, vers verpakt in folie
extra hoog vleesgehalte > 90%
makkelijk in stukken te breken
suikervrije receptuur
zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers
ook verkrijgbaar in multipack met 4 stuks
geproduceerd in een duurzame productiefaciliteit met groene stroom en eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie

Analyse: vocht 33,0%, eiwit 30,0%, vetgehalte 25,0%, ruwe vezel 3,0% en ruwe as 9,0%.

Voedingsadvies: De stick in zijn geheel of in kleine stukjes verdeeld als tussendoortje geven. Koel en droog bewaren.
hond 2-5 kg: 1/2 stick per dag
hond 5-15 kg: 1/2 tot 1 stick per dag
hond 15-25 kg: 1 tot 2 sticks per dag
hond 25-35 kg: 2 tot 3 sticks per dag

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten 94,8% (waarvan 91,3% spiervlees en 54,5% rund), mineralen, plantaardige bijproducten, granen.

Toevoegingsmiddelen/kg 
vitamine A 5000 i.E.
vitamine D3 500 i.E.

Gerelateerde Producten
!