Vitakraft beef Stick original kalkoen

Vitakraft
23110
4008239231109
Bestel
  • Beschrijving

Wilt u uw hond uit liefde verrassen met een heerlijke hondensnack? Dan hebben we diverse smaken beefsticks. Kies de smaak van de beefstick die u hond het lekkerst vind. Beef Stick kalkoen is natuurlijk uitermate geschikt!  De favoriet van elke hond. Wil je je hond verrassen met een heerlijke hondensnack? Trakteer je geliefde huisdier eens met de Vitakraft Beef Stick Kalkoen. Waarom? Omdat deze vleessnack een onweerstaanbare geur en rijke vleessmaak heeft, waar geen enkele hond genoeg van kan krijgen. Bovendien heeft de Beef Stick Kalkoen een volle vleessmaak, omdat deze hondensnack een extra hoog vleesgehalte van meer dan 90% heeft. Daarom is deze vleesstick zo onweerstaanbaar lekker! Daarnaast kun je deze stick eenvoudig in kleine stukken breken voor extra veel verwenmomenten. Deze hondensnack is voor elke gelegenheid een goed keuze! Van liefdevol verwennen tot rijkelijk belonen. Of als tussendoortje voor de kleine trek. Ga je samen erop uit? Ook dan is de Beef Stick Kalkoen een handige hondensnack om op zak te hebben. Door de scheurverpakking is deze vleessnack ideaal voor onderweg.

Waar elk hondenhart sneller van gaat kloppen. De Vitakraft Beef Stick Kalkoen is een ware smaakbeleving door de topkwaliteit, de onweerstaanbare geur, het zeer hoge vleesgehalte en de unieke smaak. Wil je variƫren? Deze smakelijke hondensnack is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder kalkoen. Welke smaak je ook kiest, het wordt gegarandeerd smullen! Daarbij heeft de Beef Stick Kalkoen een suikervrij receptuur zonder enige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Dat maakt deze hondensnack niet alleen extra smakelijk, maar ook heerlijk puur van smaak! Kortom, de Beef Stick Kalkoen is pure verwennerij voor je geliefde hond.

Samengevat:
hartige vleesstick met kalkoen, vers verpakt in folie
extra hoog vleesgehalte > 90%
makkelijk in stukken te breken
suikervrije receptuur
zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers
ook verkrijgbaar in multipack met 4 stuks
geproduceerd in een duurzame productiefaciliteit met groene stroom en eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie

Analyse: vocht 33,0%, eiwit 30,0%, vetgehalte 25,0%, ruwe vezel 3,0% en ruwe as 9,0%.

Voedingsadvies: De stick in zijn geheel of in kleine stukjes verdeeld als tussendoortje geven. Koel en droog bewaren.
hond 2-5 kg: 1/2 stick per dag
hond 5-15 kg: 1/2 tot 1 stick per dag
hond 15-25 kg: 1 tot 2 sticks per dag
hond 25-35 kg: 2 tot 3 sticks per dag

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten (94%, waarvan 9,7% kalkoen), mineralen, plantaardige bijproducten, granen

Toevoegingsmiddelen/kg 
vitamine A 5000 i.E.
vitamine D3 500 i.E.

Gerelateerde Producten
!